Lezingen microfoon

Lezingen

Ik word veel gevraagd voor lezingen en ik geniet ervan om op een podium te staan en mijn kennis en inzichten te delen met anderen. 

Mijn lezingen hebben diverse thema’s, al naar gelang de behoefte van de klant. Lezingen kunnen de volgende thema’s hebben:

Ondernemen. Talent. Geldzaken.

Annemarie van Gaal lezingen ondernemerschap

Ondernemerschap en kansen grijpen
De mooiste kansen liggen buiten de gebaande paden. Door de markt anders te benaderen, je bedrijf anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken, kun je van vrijwel iedere onderneming een succes maken. Ik illustreer mijn presentatie met aansprekende voorbeelden van bijzondere ondernemers én ervaringen uit mijn eigen carrière en investeringen.

Inclusiviteit talent werving hrm

Inclusieve organisaties en talent
We selecteren mensen nog te vaak op zaken als opleiding en ervaring. Daarmee verkwanselen we talent en sluiten we kwetsbare groepen uit, die wellicht beter geschikt zijn. Ik leg in deze lezing onder andere uit hoe je, door anders te selecteren en te focussen op zaken als ‘talent’ en ‘commitment’, fantastische resultaten boekt.

De beste tips waarmee je duizenden euro's per jaar bespaart of juist extra verdient

Geldzaken of armoede
Uiteraard kan ik ook praten over armoede in zijn algemeenheid of heel concreet over persoonlijke geldaken. Met veel concrete voorbeelden en adviezen laat ik je controle over je geldzaken krijgen. Ik geef mijn beste tips waarmee je duizenden euro’s per jaar bespaart of juist extra verdient.