Annemarie van Gaal boeken auteur bestseller 1800x1100

Columns en boeken
Sinds 2008 ben ik opiniecolumnist. Van 2008 tot 2015 was ik opiniecolumnist voor het Financieele Dagblad en sinds 2016 zijn mijn opiniecolumns iedere maandag te lezen in De Telegraaf.

Ik heb een aantal bestsellers geschreven over geldzaken zoals Succes (adviezen voor een financieel onbezorgd leven), Exit (over financiën bij scheiding), Financiële Workout en Gevonden Geld.

Daarnaast heb ik een tweetal ondernemersboeken geschreven, Ambitie (uitgeroepen tot ‘Ondernemersboek van het Jaar’) en Winst.

Financiën. Vrijheid. Iedereen.

Annemarie van Gaal Boek Gevonden Geld

Gevonden geld
In dit boek wijs ik op geld dat op straat ligt, klaar om te pakken. Met weinig moeite en zonder in te leveren op comfort. Duizenden euro’s aan gevonden geld. Ieder jaar opnieuw: 143 tips voor gevonden geld.

Overal te koop voor €16,95

Annemarie van Gaal Boek Winst

Winst
De tijd dat winst maken gemakkelijk te realiseren was door je prijzen te verhogen of je kosten te verlagen, zijn voorbij. De huidige tijd vereist een nieuwe manier van denken. Annemarie van Gaal heeft 15 cruciale inzichten voor ondernemers op een rijtje gezet, waarmee je (weer) winst kunt maken. Zoals: werk aan je bedrijf en niet in je bedrijf, negeer branches en sectoren en kantel je verdienmodel.

Overal te koop voor €16,95

Annemarie van Gaal Boek Exit alles wat je moet weten over scheiden

Exit
Trouwen en scheiden zijn beide emotionele gebeurtenissen waarbij je hoofd naar andere zaken staat dan de financiële rompslomp er omheen. Toch is het juist dan belangrijk om van alles op papier te zetten. Ga je trouwen onder huwelijkse voorwaarden, dan hou je allebei je eigen geld en andere waardevolle spullen. Wel zo handig als een van jullie een eigen bedrijf heeft of start. Maar wat betekent dat als je gaat scheiden? En hoe zit het eigenlijk met alimentatie en met het partnerpensioen? Zoals we gewend zijn van Annemarie van Gaal legt zij in haar nieuwe boek Exit alles rond trouwen en scheiden helder uit, in gewone taal en zonder ergens doekjes om te winden. Vaak put zij uit haar eigen ervaringen. Kortom: opnieuw een boek waar je echt iets aan hebt en dat makkelijk wegleest!

Overal te koop voor €16,95

Annemarie van Gaal Boek Financiele workout

Financiële Workout
Het vierde boek van Annemarie is een 20 stappenplan met als doel financieel fit te worden. Door je financiële ambities te bepalen en de stappen te doorlopen die zij beschrijft, kun je plannen maken voor een financieel fijne toekomst. Een boek met veel praktische opdrachten om orde op zaken te stellen. Als je alle stappen hebt doorlopen, ben je klaar voor de toekomst.

Overal te koop voor €16,95

Annemarie van Gaal Boek Dubbeltje op zijn kant

Dubbeltje op zijn kant
John Williams en Annemarie van Gaal schreven samen een boek vol praktische geldtips en slimme besparingen. Aanleiding is het succes van het gelijknamige tv-programma en de behoefte van kijkers en deelnemers aan meer kennis over financiële onderwerpen. Uitgangspunt zijn 8 geldtypes. Doe de test en je herkent jezelf. Gelukkig hebben John en Annemarie voor iedereen passende adviezen.

Overal te koop voor €12,50

Annemarie van Gaal Boek Ambitie

Ambitie
Je hebt een eigen bedrijf of je wilt een bedrijf starten, hoe doe je dat? Wat komt er bij kijken, wat zijn de valkuilen, de kansen en de bedreigingen? Annemarie van Gaal heeft alles meegemaakt, de ups en de downs, en weet als geen ander hoe je een bedrijf opzet en runt. Ambitie is een boek over enthousiast en innovatief ondernemerschap. Het staat boordevol praktische adviezen en leert je hoe je moet omgaan met bijvoorbeeld banken, de belastingdienst of boze klanten.

Uitverkocht

Annemarie van Gaal Boek Succes Adviezen financieel onbezorgd leven

Succes
Hoeveel geld je maandelijks binnenkrijgt, weet je meestal wel, maar waar geef je het aan uit? En vooral: waarom? Hoeveel betaal je bijvoorbeeld aan verzekeringen en heb je die allemaal nodig? En heb je enig idee hoeveel je auto kost? Heb je weleens uitgezocht of je recht hebt op een van de toeslagen die de Belastingdienst geeft? Dit boek maakt je bewust van je financiële huishouding, vraagt je om keuzes te maken en opent je ogen voor kansen.

Uitverkocht