Annemarie van Gaal is een bevlogen spreker en weet als geen ander haar publiek te boeien.

Een lezing van Annemarie is toegankelijk, leerzaam, onderhoudend en inspirerend.
Zij praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen.

Wilt u Annemarie van Gaal inzetten als spreker of dagvoorzitter tijdens uw evenement of bijeenkomst?
Neemt u dan contact op met Jacqueline Voorhuijzen via deze link en informeer naar de mogelijkheden.

Onderwerpen:

Kansen grijpen
Overal liggen kansen, maar de mooiste ondernemerskansen liggen vaak buiten de gebaande paden. Door de markt anders te benaderen, je bedrijf anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken, kun je van vrijwel iedere onderneming een succes maken. Annemarie vertelt dit aan de hand van aansprekende voorbeelden en ervaringen uit haar eigen carrière.

Talent
We kijken naar cv’s en selecteren mensen nog te vaak op zaken als opleiding en ervaring of laten ons leiden door iemands uiterlijk. Daarmee verkwanselen we talent en sluiten we kwetsbare groepen uit. Annemarie legt uit hoe je, door te selecteren op zaken als ‘talent’ en ‘commitment’ fantastische resultaten krijgt.

Financieel fit
Rijkdom maakt niet gelukkig, maar een financieel gezond leven is wel een voorwaarde om gelukkig te worden. Met veel concrete voorbeelden en adviezen lukt het Annemarie om in deze lezing iedereen interesse in hun geldzaken te laten krijgen. Annemarie geeft tot slot haar tien belangrijkste tips waarmee je duizenden euro’s per jaar bespaart of extra verdient.

Je Leven in 50 Quotes
Voor Annemarie zijn quotes van grote leermeesters zoals Mandela, Muhammad Ali of Einstein altijd een inspiratiebron geweest: Ze leiden je door moeilijke tijden of geven nét dat duwtje in de rug dat je soms nodig hebt om actie te nemen. Deze lezing zal je nog dagen bijblijven en na afloop ontvang je de box met
’50 Best Quotes on Life’. (www.sharethatquote.com van Heleen Dura-van Oord en Annemarie van Gaal).                          

 

                                                                                                                                                                       

 


Referenties:

Nationale Nederlanden Investment Partners
“Graag willen wij Annemarie enorm bedanken voor haar bijdrage aan ons event, wij vonden haar presentatie geweldig!
 Feedback van de participanten is ook heel positief, dus we zijn heel erg blij met haar bijdrage.”

Rabobank Alblasserwaard
“We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en inspirerende bijeenkomst met Annemarie van Gaal. De ondernemers in de zaal waren
erg enthousi
ast over haar persoonlijke, ondernemende verhaal en nieuwe inzichten. Annemarie heeft deze bijeenkomst zeker tot een succes gemaakt!”

ClubJoy
“Hartelijk dank voor je geweldige bijdrage aan ons event. Een zeer inspirerend verhaal, waar we vele complimenten over hebben ontvangen.  Je zult met enige regelmaat de loftrompet horen, maar ik wilde het niet achterwege laten!

Helicon Opleidingen
“Nogmaals dank en mijn bewondering voor de manier waarop je mensen verbindt!”

MKB Westland
“Het was zeer geslaagd. Iedereen was zo enthousiast. Echt een leuke spreker. Zelfs nóg leuker dan verwacht! Ze hield een sprankelend betoog!”

Gemeente Alkmaar
“Wij hadden ons geen betere dagvoorzitter dan Annemarie kunnen wensen. De samenwerking was uitstekend en haar inzet bewonderenswaardig.”

Rabobank Zuid en Oost Groningen
“Bedankt Annemarie voor je inspirerende verhaal op de ledenavond van Rabobank Zuid en Oost Groningen. We hebben heel veel positieve
reacties ontvangen!”

GGZ Nederland
“We zien terug op een goede bijeenkomst. De bijdrage van Annemarie van Gaal was prima: ze is deskundig, stelde de goede vragen, had een
prima rol in de jury en stelde de pitchers op hun gemak door de wijze waarop ze haar vragen stelde. Kortom, een aanrader!”